Jeffrey Kuipers doet aan smaakvolle kitsch!

Jeffrey Kuipers is al jaren een begrip in zingend Nederland. De zanger wordt steeds populairder in het land, eerder scoorde hij al flink met zijn singles ‘Wat Je Zegt’ en ‘Ware Liefde’. Met zijn nieuwe release ‘Gewoon Gelukkig Zijn’ dropt de flamboyante personality een stevig kooltje op het vuur!

De zanger zocht voor zijn nieuwe single de ideale mix  tussen toegankelijke volksmuziek met een eigentijdse sound: “Poppy, soulvol met een randje glitter!” Samen met producer en componist Emile Hartkamp heeft Jeffrey een deel van zijn leven op laten tekenen in een lied.

Zijn vaste producers John Dirne en Marcel Schimscheimer hebben er vervolgens een échte Jeffrey Kuipers plaat van gemaakt. Een maatjas passend bij een uniek stemgeluid. “Geen honger of dorst, de rest is mij worst!” Jeffrey wil Gewoon Gelukkig Zijn en verteld hiermee dat je altijd trouw moet blijven aan jezelf. “Daar begint geluk en ik hoop met deze fantastische plaat dat aan veel mensen te kunnen geven!”

Jeffrey Kuipers is deze zomer onder andere te zien op het AvroTros Muziekfeest op het Plein en Dutchvalley.