Jason van Elewout – Zonnestraal in mij

De nieuwe single is opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal. Jason werkt al drie jaar met veel plezier samen met dit team. Met name de hoge kwaliteit die ze leveren en de afspraken die men nakomt, vormen de basis van deze samenwerking.

Vrolijke gitaargeluiden en een opzwepende melodielijn maken van ‘Zonnestraal in mij’ een heerlijk zomers plaatje. ‘Ik ben ontzettend blij met deze single waarvan de demo al een tijdje bij mij de plank lag. Omdat ik echter niet voor de volle 100% achter de tekst stond, heb ik Hans Louws gevraagd of hij daarvoor iets anders kon bedenken. Hans heeft in het verleden al vaker liedjes voor mij geschreven en weet waar ik graag over zing. De verhaallijn van ‘Zonnestraal in mij’ past goed bij mijn leeftijdsgenoten’, aldus de 18-jarige zanger uit Breda.