Is het niet te doen voor Vinzzent?

Niet te doen!…. De titel van de nieuwste single van de zanger Vinzzent geschreven door Hans Louws en Vincent Claase en geproduceerd door Hans van Vondelen.

Een aanstekelijke, dansbare melodie en kreet die meteen in je hoofd blijft hangen. Hoe vaak zeggen we tegenwoordig niet: nou dat is echt ‘Niet te doen’ Als het nu ineens gaat regenen, je auto het begeeft of in een veel te lange rij staat voor de kassa. Maar je kan ook ineens de persoon van je dromen tegenkomen met alles erop en eraan. Wat zeg je dan? ‘Sjonge . . Niet Te Doen!’

Het gaat langzaam weer gebeuren:

Optreden, feesten en gezelligheid en natuurlijk mag daarin de grootste hit van Vinzzent tot nu toe niet ontbreken ‘Dromendans ‘.  Goed voor dubbel platina, uitgereikt op zijn eigen festival door niemand minder dan zijn grote held en vriend Rob de Nijs “Ik ben dankbaar en trots dat ik met zo’n fantastische zanger en Nederlandstalig icoon heb mogen samenwerken, daardoor extra geïnspireerd en veel van geleerd”

De bijbehorende video omschrijft precies hoe Vinzzent ook in het dagelijkse leven is, altijd op weg naar nieuwe avonturen om mooie herinneringen te maken en die delen met mensen van wie hij houdt.

 

RTV Promotie Nel van Olm