Geert Gerrits – Cindy

CINDY Niet zomaar een naam, maar ook de titel van de nieuwe single van Geert Gerrits. Geert is al een tijdje bezig in de muziek en heeft voor de trouwe aanhangers van het Nederlandse lied (de piraten) al veel mooie liedjes gemaakt.

De vorige single: “Luister naar je hart” was voor Geert een nieuwe sound, deze sound heeft hij mee genomen naar deze gloednieuwe plaat!

Zoals Geert Gerrits bezingt, gaat deze Track over een prachtige vrouw met de allermooiste ogen en een heel lekker lijf. Toch is het lied geen verhaal over romantiek en liefde.. Het gaat over een zwoele nacht met een heel lekker wijf..

Voor Geert is het een vergeten plaatje uit de oude doos. Dat hij anno 2021 nieuw leven in wilde blazen

Hij werd op 25 juni 1972 geboren in het Drentse plaatsje Valthermond. Al jong werd de muziek met de paplepel ingegoten, zijn vader was vaak met muziek bezig en Geert zong dan stand-vast zo goed als alle plaatjes die zijn vader draaide mee. Begin 2000 besloot Geert zelf een paar nummers te schrijven. Deze zijn in die periode in eigen beheer uitgegeven en werden opgepakt door de etherpiraten die ze met regelmaat draaien. Nu in 2021 heeft Geert gekozen voor een frisse wind door zijn zang carrière. Hij heeft gekozen voor nieuwe samenwerkingen en er staat verschillend nieuw materiaal aan te komen. Geert is en blijft één met zijn muziek, het mooiste van alles vind hij dan ook dat wanneer hij op het podium staat, het publiek heerlijk mee kan staan te zingen. Het geeft een gevoel van samenzijn en een gevoel van vrolijkheid met hier en daar een serieuze tint. Dat is muziek, dat is het leven!

Eerder uitgebrachte muziek:

Denken aan jou
‘k kan het bijna niet verdragen
Tranen van mij
Jenny, Jenny
Luister naar je hart