ELIZA ROMEO – “Leef die Life”

Eliza Romeo is een Nederlandse zangeres. De in Abcoude geboren en getogen Eliza is van half Nederlands en half Italiaanse afkomst. Beïnvloed door internationale namen als Katy Perry, Ariana Grande, Nicki Minaj en Beyoncé begon ze met het schrijven en zingen van liedjes op 12 jarige leeftijd.

Nadat zij haar studie had afgerond, heeft zij haar focus volledig gericht op een serieuze carrière in muziek en entertainment. Door haar zangtechnieken te mixen met haar rapkunsten in een uniek R&B/Pop jasje, weet ze zich te onderscheidend binnen de Nederlandse muziekmarkt.

In april 2020 bracht Eliza Romeo haar eerste single uit genaamd ‘Way Back’ en er staat nog enorm veel in de pipeline voor de komende periode. Door de eerste single heeft ze het publiek nieuwsgierig weten te maken en ze laat er daarom geen gras over groeien. ‘ Leef die life’  is tot stand gekomen in de studio van Artistic Raw. Eliza zelf zegt hierover: “De eerste keer dat ik in de studio aankwam leerden we elkaar kennen. Hij zette een beat op en ik vond het gelijk een toffe beat. Na de basis opgenomen te hebben, moest er nog een refreintje komen. Toen dacht ik aan ‘Ik leef die life’* (terwijl we midden in de quarantaine zaten haha) en zo is het nummer er uitgerold eigenlijk”

Eliza Romeo heeft altijd de droom gehad om een gevierd zangeres te worden. Met ‘ik leef die life’ doelt Eliza in de eerste plaats op haar leven als artiest. Een 9 tot 5 baan lokt haar niet. Maar de luisteraars zullen zich zeker ook kunnen inleven in het nummer als zij bijvoorbeeld een lekker drankje doen op het terras, op vakantie zijn, of gewoon lekker doen waar zij zin in hebben. Eliza reisde in haar eentje naar Curaçao en ging daar op zoek naar een clipmaker. Haar idee bij de track was een tropische vibe, vandaar dat Curaçao een logische keuze was. Ook de clip verschijnt zeer binnenkort.

Tekst: Eliza Romeo
Muziek: Artistic Raw