Bo – Mijn Pijn

‘Wanneer zal ik zijn wie ik nu werkelijk ben. De schaduw die je ziet is niet wat ik wil zijn. Want in mijn gedachten zit alleen wat ik nu denk. Wat ik voel ziet niemand en dat raakt mijn hart je kunt er niets van zeggen voel mij zo verward.

Soms voel ik me eenzaam want niemand weet wat ik bedoel…..’Daarover zingt Bo in haar debuutsingle ‘Mijn pijn’……en wat blijkt….het is iets wat Bo zelf is overkomen. Ondanks haar jonge leeftijd van 20 jaar heeft ze al heel wat voor de kiezen gehad.In september 2020 kreeg ze van de artsen te horen dat ze een conversiestoornis had. Bij deze ziekte gaat er iets mis met de signalen van de hersenen naar delen van het lichaam. Dat resulteert in aanvallen waardoor je oa. niet meer kunt praten en verkrampt raakt. De afgelopen maanden waren erg zwaar. De mensen zagen aan de buitenkant een blije Bo, maar wisten niet wat er aan de binnenkant allemaal gebeurde. Omdat ik hier graag een liedje over wilde maken had ikzelf al een opzetje gemaakt. Daar ben ik vervolgens mee naar Roy Otters gegaan die de puntjes op de i heeft gezet. Ook heeft hij de muziek gemaakt van ‘Mijn pijn”, onthult Bo.

https://www.youtube.com/watch?v=FGLvdyaA-U0