Belle Perez brengt met ‘Contigo’ haar eerste Nederlands-Spaanse single uit!

Met haar nieuwe single Contigo (‘Met Jou’) snijdt Belle Perez een nieuw muzikaal hoofdstuk aan. Voor de allereerste keer combineert ze in haar nieuwe nummer Nederlands en Spaans.

Nieuw verhaal

Het afgelopen anderhalf jaar was voor veel mensen een onverwachte periode van bezinning. Ook voor Belle Perez, die de afgelopen maanden de tijd nam om na te denken en nieuwe inspiratie op te doen. Belle, scherper dan ooit, is klaar voor het volgende hoofdstuk in haar succesvolle carrière. Met Contigo, haar gloednieuwe, frisse, eigentijdse single, belooft het alvast een hete en mooie zomer te worden. Belle is klaar om opnieuw te knallen en dat doet ze met een nieuw muziekteam dat haar achter de schermen begeleidt. Belle schreef het nummer samen met de jonge, getalenteerde Nederlandse songwriters Rutger Kanis en Jeroen Russchen. Marcel Fisser, die reeds samenwerkte met heel wat topartiesten, verzorgde de productie.

Belle: “Contigo is de eerste single die ik uitbreng in het Nederlands, gecombineerd met het Spaans. Het was voor mij een super uitdaging om beide talen in elkaar te laten vloeien, wat uiteindelijk een heel verrassende, nieuwe sound heeft opgeleverd.”

Vrijdag 11 juni verschijnt Contigo in Vlaanderen en Nederland. In en rond het strand en de tropische omgeving van het pas geopende Center Parcs Terhills Resort in Dilsen-Stokkem, nam Belle Perez de bijhorende videoclip op die binnenkort verschijnt.