Bart Heemskerk – (EP) Hartendief

Bart Heemskerk is blij dat eindelijk z’n 3-tracks tellende EP gelanceerd gaat worden. Naast de titelsong ‘Hartendief’ staan ook de nummers ‘Mee naar huis’ en Man man man’ op het zilveren schijfje.

In eerste instantie was de release gepland in mei 2021, maar vanwege alle beperkingen die door het RIVM werden opgelegd, is besloten om dit uit te stellen. Alle drie compleet nieuwe liedjes zijn geschreven door Arno Dreef, JJ van Duijn en Sarah Donkers. Onder de vlag van Dutch Brew proberen ze artiesten enthoussiast te maken met heerlijke frisse nummers. ‘Enkele maanden geleden hadden ze mij benaderd met de vraag of ze iets voor mij konden betekenen. Uiteraard was ik benieuwd wat ze mij konden bieden. Ze stuurden al vrij snel 10 demo’s op waar ik heel erg blij van werd. Tijdens de eerste afspraak was er vanaf het begin een klik. Ze vertelden dat ze eigenlijk twee liedjes gereserveerd hadden voor Wolter Kroes. De verfrissende nieuwe sound is goed te combineren met de liedjes die ik eerder heb uitgebracht’, onthult Bart.