Een droom, een lach, een dans, lang geleden,…. Samen kunnen zingen,een biertje drinken in de kroeg, allemaal dingen die we lang hebben moeten missen………… maar eindelijk kunnen we weer feesten , lachen, zingen ……..

…….”Lekker swingen” heeft dan ook alle ingrediënten om alles wat we zo lang hebben moeten missen terug in het leven te roepen..
Een nummer met zuiderse toets, swingende melodieën en een mooi blazersensemble.

Glenn Robbins startte zijn carrière als soundmixer in 1990. Na een tijdje bewandelde hij zijn eigen weg, legde zijn contacten en kwam bij Erik De Blende terecht. Die stuurde Glenn naar Jack Rivers om een plaat op te nemen : “Niet te geloven” was de eerst single die Glenn uitbracht. Het werd een goed verkochte plaat met vele optredens, Airplay over heel het land.
In 1992 ging Glenn aankloppen bij Dirk Renders en Werner Bellon voor de volgende plaat.
Met ons 2” was een eigen geschreven nummer en direct een schot in de roos en een eerste keer in “Tien om te zien“, met terug veel Airplay en optredens.
Nadien bleef Glenn bij het duo en bracht “Hey jij” uit, een cover van “Young girl” van Gary Puckett. Terug haalde Glenn “Tien om te zien“. Alle platen werden toen uitgegeven door Erik De Blende.
Nadien bleef het wat stil, tot Glenn in 2010 een laatste keer live optrad in Broechem : met maar liefst 38 muzikanten en 3 backing vocals, gaf hij een optreden om u tegen te zeggen.
Nadien trad hij niet meer op.
In 2019 vroeg zijn goede vriend, Davy Gilles, hem om eens naar een live optreden te komen kijken. Daar stroomde het bloed terug in de muzikale aderen van Glenn en met nog een klein duwtje van Davy in de rug, kon hij het niet meer houden.
Glenn ging op zoek naar de geschikte producer en kwam al snel terecht bij Artsound studios van Jean Pierre Kerkhofs. Na een babbel zijn ze een samenwerking begonnen en in 2020 namen ze “Route van je hart” op, met een tekst geschreven door Wendy Djoos. Maar …. Corona was zoals bij velen, de spelbreker en het duurde nog tot januari 2021 voor deze plaat op de vele radio’s werd gedraaid.
Glenn Robbins was terug! Ondanks dat hij geen optredens kon doen, is zijn nummer lang in vele lijsten blijven staan. De videoclip werd meer dan 2000 keer bekeken.  Dit had Glenn niet verwacht en hij besliste om een nieuw nummer te maken met het duo Jean Pierre Kerkhofs en Wendy Djoos.
Met fierheid brengt hij nu “Lekker Swingen” uit, een nummer die zeker niet kan/mag ontbreken in de playlists.
Eén ding zijn we zeker, er zullen er velen op swingen en er zal menige keren meegezongen worden, daar zijn we rotsvast van overtuigd…