Willem Wolda covert ‘Under the boardwalk’ van de Drifters

Sinds kort maakt Willem Wolda deel uit van de artiestenstal van RoodHitBlauw produkties. Deze bijna 50jarige zanger uit Almere timmert al vele jaren aan de weg om z’n naamsbekendheid te vergroten.

Vooral talentenjachten, cdpresentaties en optredens in de kroeg heeft hij veel verzorgd. Willem heeft ondertussen al een 8tal eigen liedjes opgenomen, maar die zijn niet uitgebracht. De Nederlandstalige bewerking van ‘Under the boardwalk’ van The Drifters is getiteld “Mooie ogen” en deze werd opgenomen bij Roy Otters van Anro studio. Willem had nu wel het gevoel deze op single uit te brengen en er ook een videoclip bij op te nemen, Hiermee is de kans groter dat het lied goed opgepakt wordt. Omdat Willem een stapje hoger wil komen in de muziekwereld heeft hij dat advies maar opgevolgd. Het nummer ‘Mooie ogen’ verschijnt bij RoodHitBlauw.Naast de lancering van deze single breken er voor Willem nog meer spannende tijden aan. ‘Ik ben namelijk al twee rondes verder bij de blind editions van The Voice. Ik hoop echt dat ik op tv aan de jury en het publiek kan laten zien wie ik ben en wat ik kan. Daarnaast hoop ik op een doorbraak in België. Achter de schermen wordt daar hard aan gewerkt’, glundert Willem.In het dagelijks leven houdt Willem zich als ZZP’er bezig met schilderwerkzaamheden en het onderhouden van tuinen. Dat doet hij veelal samen met z’n maatje Victor Middelkoop die voor de allereerste keer een single uitbrengt. De CD single ’Mooie ogenis vanaf 12 mei 2021verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn.