Tony Anderson uit zijn gevoelens.

Zanger entertainer Tony Anderson componeerde en schreef eerder al mooie levensliedjes voor o.a. André Hazes SR, Willeke Alberti, Koos Alberts en Peter  Beense. Geïnspireerd door dierbare herinneringen kwam Tony’s hart op de tong en  schreef en zong hij de prachtige tekst ‘Wat mis ik jou’.
Het nummer ”Wat mis ik jou” is geschreven op de Latijns Amerikaanse MEGA  hit Sabor a Mi van Luis Miguel uit Mexico.
Producenten Marcel Schimscheimer en Bram Koning vonden het een prachtig  nummer en zijn het gezamenlijk gaan produceren. Voor de cliplocatie is er gekozen voor een Kasteel, Marquette in Heemskerk  waarbij de productie in handen lag van clipproducent Ger Oerlemans.
In de videoclip is gekozen voor een moderne dans interpretatie uitgevoerd  door Amanda Hagenaars van Dansschool Grapelli uit Alkmaar waarmee het lied  een gevoelige beleving krijgt volgens Tony en zijn team.