TALENT DENNY TIMMERS KOMT MET NIEUWE SINGLE

Vandaag 21 Mei 2021 is de oorspronkelijke datum dat Denny zou gaan trouwen met de liefde van zijn leven! Helaas kan dit door de Corona maatregelen niet doorgaan en verzetten ze dit naar september dit jaar. Maar om dit niet helemaal zomaar voorbij te laten gaan, heeft Denny besloten om een nieuw liedje uit te brengen op deze dag.

Daarom kom ik nu met deze ballad “Daar is mijn haven. Dit is een cover van mijn grote voorbeeld Jannes.Het is een lied wat een ieder kan aanspreken op zijn of haar eigen gevoel. De in oorspronkelijk geboren en getogen Brabantse zanger Denny Timmers woont in de mooie Gelderse stad Zaltbommel. Vanaf april 2021 is Denny de samenwerking aangegaan met het team van Bling Music B.V. onder leiding van Henk Damen..

Denny is opgegroeid met het Nederlandse lied, vroeger stond er in huize Timmers dan ook altijd wel een Nederlandse radiozender of etherpiraat aan Toen hij een jaar of 23 was trok hij de stoute schoenen aan en nam zijn eerste democd op met Nederlandstalige covers. In 2009 is Denny verkozen tot “Talent van de maand” met het nummer “Ik krijg je naam niet uit m’n hoofd” op tvzender Sterren.nl van de Tros.Ook was hij te gast bij Brabant Party, het destijds populaire muziekprogramma van Omroep Brabant TV. Daar werd hij voorgesteld aan het publiek als Brabantse Nieuwe“. Vanaf 2012 werd het een poosje stil rond de Zangcarrière van Denny Timmers. Maar in 2020 tijdens de coronacrisis begon het bij hem weer heel erg te kriebelen om te gaan zingen en heeft hij een nieuwe start gemaakt.Zijn doel is om nieuwe muziek te maken waarop gefeest kan worden maar ook zeker liedjes met een boodschap.Met zijn enthousiasme en gezellige repertoire is hij een graag geziene gast op pleinfeesten, in tentfeesten,bedrijfsfeesten en vele andere evenementen.