“STOP” (Save the world)  titel nieuwe single Lisette van de Ploeg

De 16 jarige zangeres “Lisette van der Ploeg” die zingt “STOP warming up  the oceans” hoopt met deze  tekst een boodschap over te brengen van  lieve mensen laten we met zijn allen heel zuinig zijn op onze aarde.

De tekst van het liedje raakt iedereen en ieder woord komt binnen omdat “Lisette” met haar mooie zuivere stem het met heel veel gevoel.zingt.

“Lisette” die steeds meer bekendheid krijgt in binnen en buitenland is een talent waar we in de toekomst nog veel van zullen horen. Singersongwriter “Danny Ferdinandus” werkt heel graag met haar,samen en is er van overtuigd dat “Lisette” straks zelf haar liedjes zal gaan schrijven en uitbrengen.

Ze komt uit een goed en warm nest met haar hart op de juiste plaats en met dit lied “STOP Save the world” hoopt “Lisette” dat mensen waar ook ter wereld zich veel meer bewust worden er is maar 1 aarde, dus laten we daar heel zuinig op zijn. Laten we dus STOPPEN met het vervuilen ervan, voor nu en in de toekomst voor onze kinderen Ze hoopt dat dit liedje aan iedereen een signaal zal geven: zo kan het echt niet doorgaan.