Single; ’t Huis van Oranje – Danny Lukassen en Oranje Supporters

Wat krijg je als je een van de beste zangers van Nederland samen met de trommelaars van het Nederlands Elftal combineert met het aanstekelijke lied uit de hitserie Casa de Papel? Jawel een dijk van een Oranje hit!

De Nederlandse zanger Danny Lukassen, bekend van meerdere hits komt nu met een tijdloos Oranje nummer: ’t Huis van Oranje. Danny Lukassen is al sinds jaar en dag de vaste zanger van de Supportersclub Oranje. Hij heeft in de afgelopen 22 jaar al op menig EK en WK opgetreden van Zuid Afrika tot Brazilië, en van Oekraïne tot Portugal. Danny Lukassen weet als geen ander wat aanslaat onder de echte Oranje supporters. Sinds 2004 wordt hij ook regelmatig vergezeld door de trommelaars van het Nederlands Elftal die bij elke wedstrijd het stadionpubliek weten op te zwepen met hun ritmische muziek. Samen kwamen ze tot het idee van deze nieuwe single en na een jaar uitstel door Corona is het dan eindelijk zover. Vergezeld door een groepje trouwe Oranje supporters komen ze met deze aanstekelijke hit die niet meer uit je hoofd zal gaan! De single ’t Huis van Oranje is geschreven door de trommelaars van Oranje en Danny Lukassen en geproduceerd door Hans Bedeker en Danny Lukassen. ’t Huis van Oranje – van Danny Lukassen wordt ge-support door de Supportersclub Oranje. De single is vanaf vandaag beschikbaar via download- en streamingsdiensten Spotify, iTunes & Apple Music, Google Play en YouTube, Deezer en te beluisteren via alle horeca systemen. Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen met Danny Lukassen via 06 588 988 08 of mail naar info@dannysevenementen.nl.