SASKIA SOULFUL BRENGT OP BEVRIJDINGSDAG “SAVE THE WORLD REMIX”

Zangeres Saskia Heijmans (die bekend staat onder de artiestennaam Saskia Soulful ) heeft een tijdje terug getekend op het jonge label Lumineux Music wat een onderdeel is van Future Music Europe. Op het nieuwe label had ze een eerste nummer opgenomen met een rustige melodielijn en waarop een tekst was geschreven in het Engels door de bekende tekstschrijver Henny Thijssen.

Een producer van Future Music Europe zag een hogere potentie als het nummer omgezet zou worden naar een uptempo Remix. Samen met Maarten de Groot van de studio MWorks in Enschede heeft deze producer het nummer Save The World Remixgemaakt. Het resultaat mag er wezen en is een echte dance remix. Future Films heeft er een pakkende clip bijgemaakt die de tekst versterkt en de betekenis daarvan in beeld brengt. Bewust is er door Lumineux Music samen met Saskia voor gekozen om het nummer uit te brengen op Bevrijdingsdag 5 mei. Daarom dan ook is het nieuwe nummer vanaf vandaag te zien en te horen. Samen met MWorks en het productie team van Future Music Europe is Saskia alweer bezig met een nieuwe single die omstreeks juli/aug 2021 zal uitkomen.