Sandra Strating spreidt haar muzikale vleugels uit.

Sandra Strating, geboren en getogen in Emmer-Compascuum, is niet meer weg te denken in de vaderlandse showbizz. Ze heeft de afgelopen jaren landelijke single successen geboekt met “Niets staat mij in de weg” en “Mooie Zomer”.

En ja dat smaakt naar meer en aangezien deze sympathieke wel van uitdagingen houdt is ze samen met componist Tim Hemme de uitdaging aangegaan om een Engelstalig nummer op te nemen. Het werd een zoektocht naar een passend nummer en die heeft ze gevonden in “Turn the pain into power”. Een pracht van een single voor haar geschreven door Angela Radtke en gecomponeerd door Tim Hemme die zeker de nodige playlijsten zal gaan veroveren.
Sandra stond als jong meisje geregeld op het podium. Ze speelde toneel en deed mee met de playback wedstrijden.
Live zingen leek haar geweldig maar de durf ontbrakĀ  die durf kwam pas vele jaren later tijdens een feest waar ze een lied mocht zingen en dat werd zo’n succes dat de vraag naar meer en vaker optreden groter werd. Haar volgende droom was het maken van een eigen single en ook die droom zal ze in vervulling gaan . “Niets staat me in de weg” is daarvan de titel en die titel is nog steeds van toepassing want niets staat deze in de zorg werkende Sandra nog in de weg om een volgende stap te maken op de showbizzladder. “Turn the pain into power” vanaf heden te streamen downloaden. En je kunt het nummer aanvragen bij je favoriete radiostation(s) in binnen- en buitenland. Meer weten over Sandra Strating volg haar dan via facebook op www.facebook.com/sandra.strating.7