Sam Vanvelthoven – Als ik kon toveren

Als ik kon toveren dan was er geen pijn en als ik kon goochelen zou alles zoveel anders zijn. Daarover zingt Sam Vanvelthoven in z’n nieuwe single ‘Als ik kon toveren’. Met deze productie plukt hij de vruchten van de samenwerking tussen Manfred Jongenelis en Frank van Etten.

Manfred is één van de beste producers op het gebied van Nederlandstalige muziek. Frank hoeft zich maar te verdiepen in een onderwerp en bedenkt de mooiste teksten. Als Sam kon toveren zou hij als eerste de corona verbannen zodat alles weer normaal wordt. Na z’n deelname aan The Voice Kids stroomden de boekingen binnen. Niets stond meer in de weg om z’n droom waar te maken om door te breken in artiestenland…..totdat Covid-19 zijn intrede deed. Alles ging op slot met alle gevolgen van dien. Gelukkig hoeft het 13-jarige talent z’n boterham er nog niet mee te verdienen.