Sabien Tiels met ‘Vandaag even niet’ 

Sabien Tiels een naam die je je regelmatig hoort op de radiostations in Nederland en België. Airplay heeft ze met haar singles op zowel de nationale zenders in België als Nederland maar ook op de regionale – lokale  – web en commerciële radiostations hoor je het stemgeluid regelmatig.

Ze heeft het afgelopen jaar gebruikt om enige nummers op te nemen en  daarom kon Sabien kiezen uit diverse singles die klaar waren, tot en met de mastering, maar na lang wikken en wegen werd er gekozen voor deze knaller van een zomersingle die Sabien schreef samen met haar Engelse producer Pete Barringer (de man die ook de Eurovisie-Song van Malta leverde).

‘Vandaag even niet’ is een anti-stress-song, en die kon op geen beter moment komen. Het is immers de hoogste tijd om alle stress achter ons te laten, lekker te relaxen …. En natuurlijk doet de vrouw even helemaal haar zin … Droom even weg op het unieke geluid van de steeldrum en oefen alvast je eerste zomerse danspasjes met ‘Vandaag even niet’ – en da’s absoluut niet te verwarren met ‘vanavond niet, schat’.

Sabien pakt uit met een nieuwe single en een nieuw Spotify-profiel.  En ze pakt dan de daarop volgende week uit met een nieuwe clip (van regisseur Bert Temmerman). Van deze dame heeft u het laatste nog niet gezien, noch gehoord.