Nieuwe vinylsingle van Edwin Bos

Vorig jaar mocht Edwin Bos voor Gert Kikkert (links op foto), alias de Twentse Ros uit Vriezenveen een plaat opnemen speciaal voor Radio Twentse Ros.

Deze plaat werd echter zo goed ontvangen door luisteraars en collega-stations dat Gert heeft besloten om deze plaat in samenwerking met Expansievinyl uit te brengen op vinyl. Dit uiteraard in goed overleg met zanger en producent van deze plaat. Afgelopen zaterdag kwamen Gert en Erik van Expansievinyl (rechts op foto) een mooi aandenken brengen bij Edwin, voor deze bijzondere en unieke samenwerking tussen de Twent en de Drent.
Als B-kant is gekozen voor “Je eigen held”, een single die Edwin in 2017 heeft uitgebracht op cd-single. Vandaag is deze unieke vinylsingle officieel in de verkoop gegaan en is o.a. verkrijgbaar bij Expansievinyl.