Nieuwe single van de Koning van de lach; Andre Pronk – Laat je Likkuh

Pronks muziekcarrière begon in 2006 nadat hij mee had gedaan aan de talentenjacht Idols. Hij zong hier het nummer Wat ben je lelijk van dichtbij van Huub Hangop. Hierna kwam hij in contact met Robert Jensen en was hij jarenlang vaste gast bij Giel Beelen op 3FM.

Al snel kreeg hij de bijnaam Koning van de Lach. Pronk was als figurant te zien in onder meer een televisiecommercial van Remia. Als acteur speelde hij onder meer in De Prooi, Ramses, Sunny Side Up en Reünie). Ook was hij geregeld op televisie te zien tijdens de reconstructies in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Hij was daarnaast vaak te gast in het Vlaamse
radioprogramma Studio Brussel. Ook is hij regelmatig actief bingodraaier.

Tekst en muziek van het nummer ” laat je likkuh” zijn van CJ Kardux en S. Uitenwilgen. Videoclip komt van Ron Smid. Publisher BLING MUSIC B.V