Nieuwe single Tom Haver : Dronken Van Geluk

Hij is al jarenlang een graag geziene artiest op menig podia. Zowel in Nederland als ook in de apres-ski gebieden. En als één ding zeker is, dan is het dat Tom Haver een echt creatieve duizendpoot is!

 

Al zijn muzikale creativiteit is nu gebundeld op zijn allereerste album met de toepasselijke titel Hoofdstuk 1. We horen hierop de veelzijdigheid van Tom zoals we hem kennen. Van de herkenbare vrolijke klanken zoals ‘Lisa’ en ‘Hoe Komt Het’ tot het gevoelige ‘Ik Ben Veranderd’.

Als voorloper op het album is ‘Dronken Van Geluk’ zijn gloednieuwe single. En daarmee wordt meteen de toon gezet! Een geweldige feelgood track in een stevig muzikaal jasje en op z’n Toms neergezet.

Hoofdstuk 1 is het begin.. En er zullen nog veel hoofdstukken aan het muzikale verhaal van Tom Haver worden toegevoegd!

 

RTV Promotie Nel van Olm