Nieuwe single KARLIE.

Sinds haar debuut Love song, die op de valreep van 2020 uitkwam, heeft Karlie (pseudoniem van zangeres Karlijn de Vries) niet stilgezeten. Het is dan ook tijd voor een opvolger. Op 7 mei a.s. komt haar nieuwe single Meteor Swarm uit. Een vrolijke, zomerse single, met een poppy mood.

Karlie is naast haar solocarrière bekend van haar backing vocals in een aantal Nederlandse bands, waaronder The Pilgrims. Tevens was ze een van de 15 talenten in Team Waylon tijdens het afgelopen seizoen van The Voice of Holland. 
Met Meteor Swarm presenteert Karlie de tweede single van haar later dit jaar te verschijnen debuutalbum.
 
Meteor Swarm zal beschikbaar zijn op alle bekende streamingdiensten zoals: Spotify, Deezer, iTunes, etc.
De videoclip zal vanaf 07.05.21 beschikbaar op YouTube.