Nieuwe single Henk de Jager “Hij Weet Het FF Niet”

Het hele jaar door was het optimistische nummer ‘Morgen Komt Er Weer een Nieuwe Morgen’ van Henk de Jager uit Amstelveen te horen op de Nederlandstalige zenders.

Blij met alle aandacht vond Henk het toch stilaan wel tijd worden om met een nieuwe single te komen en die zou weleens opnieuw midden in de roos kunnen zijn, want om deze melodie kun je niet heen: hij blijft in je hoofd zitten en zelfs opa en oma swingen de pan uit want zij herkennen het nummer Personality uit 1959.

Aanvankelijk wist Henk ‘effe niet’ hoe de nieuwe single moest gaan heten maar vindingrijke tekstschrijver Pascal de Vormer kwam met de passende titel ‘Hij Weet Het FF Niet”. Op de achtergrond zingen mee Natasja de Toorn en Rob de Nijs, de productie was in handen van Sonic Solutions.