Nieuwe release: Catarina Rodrigues

De 23-jarige singer-songwriter Catarina Rodrigues is van Portugese afkomst en woonachtig in Almere. Catarina houdt al van jongs af aan van zingen en op het podium staan. In 2018 is ze serieus met muziek begonnen.

Ze nam zangles, schreef nummers en had haar eerste optreden. Ze is een gepassioneerde dame wanneer het aankomt op muziek. Ze heeft sterke ambities, flinke drive en ze weet wat ze wil. Haar muziek is pop/R&B met een mix van de Nederlandse en de Engelse taal. Begin dit jaar heeft Catarina haar eerste single uitgebracht met de titel “Voices”.

Haar nieuwe single “Sucker For Ya” heeft ze speciaal geschreven voor haar vriend en heeft een romantische, vrolijke en rustige vibe waar je lekker op kan weg zwijmelen. Een nummer om helemaal happy van te worden!