NA POW NIEUWS NU DAN EEN EIGEN CD VOOR TUKKERTJE LORENZO

Tukkertje Lorenzo, afkomstig uit Enschede, is allang geen onbekende meer in de media want via POWnieuws kwam hij al verschillende keren in beeld. Ook op zijn eigen YouTube kanaal timmert hij al aardig aan de wegen is hij op vele sociaals terug te vinden.

Nu vond hij het tijd worden om eens een echte single te maken en daarop is hij in contact gekomen met Roy Otters die een mooie tekst en productie voor hem wilde maken. Na vele uurtjes gezeten te hebben om alles goed door te spreken is het dan gelukt, en heb ik mijn nieuwe single “Kom met me mee vandaag” opgenomen in de studio van ANRO Productions.Het is leuk als je een goede klik hebt met een producer, en dat is zeker het geval met Roy Otters, hij adviseerde en musiceerde mij naar dit mooier esultaat, aldus Tukkertje Lorenzo.

Double You Music verleende hem de gunst om uit te komen op het label en heeft hem een start pakket met plugging gesponsord. Voor de clip tekende The Clip Academy die er weer een leuke clip van hebben gemaakt. Naast zijn werk en ook zijn hobby’s is Tukkertje Lorenzo in hart en nieren groot fan van zijn voetbal cluppie FC Twente. En zo kwam hij vorig jaar ook al groot in het nieuws doordat hij besloot om een lied te maken voor top speler Wout Brama. De titel van het liedMet Brama red Twente het Jamaakte hij duidelijk dat vele fans het op dat moment niet eens waren met de trainer.En wilde hij Wout Brama een hart onder de riem steken met dit nummer.