Michael Kiriazis gaat zangcarrière verder uitbouwen!

De in Dordrecht woonachtige zanger Michael Kiriazis gaat zijn zangcarrière verder uitbouwen met hulp van zijn nieuwe Platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties.

Michael: Ik heb Griekse Roots en mijn Opa gaf mij ooit de tip “Doe waar je je goed bij voelt en waar je goed in bent”. Dit heb ik ter harte genomen en dus wil ik me graag concentreren op het optreden en op het zingen van liedjes. Voor de vervolgstappen en release van mijn nieuwe single ben ik binnengewandeld bij Ronald van Rood-Hit-Blauw. Na de kennismaking bespraken we de mogelijkheden en of wat we voor elkaar konden betekenen.

Ronald: Het is altijd leuk als een artiest contact met ons opneemt met de melding dat hij goede verhalen over ons label hoort. Daar staan we uiteraard ook voor: Betrouwbaar, afspraken nakomen en de artiest een “Thuis” gevoel geven. Na een akkoord gaan we de single bespreken en hoe deze het best uit te brengen en welke weg daarmee te bewandelen.
Op 02 Juni a.s. komt de nieuwe single van Michael uit en volgt er meer nieuws.