MELISSA ZINGT OVER DE LIEFDE VOOR HAAR MAN

Zangeres Melissa uit Emmen zet steeds meer stappen op de showbizzladder en komt opnieuw met een nieuwe single,Samen met jou”.  Ook dit nummer is weer geschreven en gecomponeerd door het succesvolle duo Angela Radtke & Tim Hemme.

Net als haar vorige single “Die mooie tijd” die ze zelfs nog als bonustrack op haar CD heeft laten zetten. Ik wil graag beide nummers onder de aandacht brengen zegt Melissa, want dat verdienen ze!Met het opnemen en uitbrengen van een nieuwe single is het altijd een spannende tijd voor deze uit Zuid Oost Drenthe afkomstige zangeres.Dit romantisch nummer gaat over de liefde die ik voel en heb voor mijn man en ons leven samen. Vele uren van oefenen ging eraan vooraf, maar het resultaat is er dan om trots op te mogen zijn aldus Melissa.

De tekst is geschreven door Angela Radtke. Ik heb haar verteld over mijn leven en mijn grote liefde en daar heeft zij deze tekst opgeschreven. Tim Hemme maakte er een mooie band onder en Frans Vollink van de studio Het Atelier heeft er een mooie productie van gemaakt en ik ben daar mega trots op. Vroeger keek en luisterde ik naar muziek van o.a.de zangeressen Mieke en Wilma,dat waren echt idolen voor mij. Deze zangeressen vertelde ook altijd een verhaal in hun liedjes en dat wilde ik ook altijd graag, en nu is dat zeker gelukt met “Samen met Jou

Melissa wil zodra het kan Nederland laten horen en zien wat ze nog meer in haar mars heeft.Ze zit vol met plannen en er komen zeker nog meer nieuwe liedjes aan.