Marlane – Ik Dans Door (Tot Jij Me Ziet)

Marlane behoeft geen introductie meer! Na haar succesvolle prestatie in ‘The Voice Of Holland’ is haar carrière in een stroomversnelling geraakt. Haar trouwe schare fans groeit en met het einde van de coronaperiode in zicht is het tijd voor een nieuwe single en een grote dosis positiviteit!

‘Ik Dans Door (Tot Jij Me Ziet)’, is vrolijk, catchy en geeft een gevoel van vrijheid! Marlane is gezegend met de steun van haar platenmaatschappij NRGY Music. Die de single op 20 mei landelijk uitbrengt. In de bijbehorende videoclip neemt Marlane de kijkers mee naar Delft. Een prachtig stukje Nederland. En hoe kan dat beter dan op de Oer-Hollandse fiets. Na een onzeker jaar gaan we vrolijk en dansend de toekomst tegemoet.

Marlane presenteert zich, compleet met nieuwe coupe, graag aan het grote publiek en kan niet wachten om deze Zomer de Nederlandse bühnes weer te beklimmen.

De clip is vanavond in première gegaan:

RTV Promotie Nel van Olm