Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank heffen het glas!!!

Het nieuwste nummer van Rolf Sanchez, Marco Borsato en John Ewbank heet; Hef je glas!

Marco; de nieuwe single ‘Hef Je Glas’ van Rolf Sanchez, John Ewbank en mij uitgekomen. Het is een feest om met Rolf Sanchez samen te werken. John Ewbank en ik hebben eerder dit jaar genoten van onze eerste track samen. Nu vonden we het ook tijd om de remmen wat meer los te gooien, dat hoor je wel op ‘Hef Je Glas.’ Bovendien lijkt het er steeds meer op dat we dit jaar ons glas kunnen gaan heffen; nu alweer overdag op het terras, maar met een beetje geluk op steeds meer plekken en tijdstippen. De wereld zal zich ongetwijfeld langzaam gaan openen deze lente en zomer waardoor we steeds meer momenten hopen te krijgen om te proosten.

In de tijd waarin we momenteel verkeren besef je soms wel eens te laat dat er eigenlijk ook hele mooie dingen aan het gebeuren zijn. En dat is dan ook precies waar ‘Hef Je Glas’ over gaat. ‘Hef Je Glas’ is een ode aan het leven, we willen het leven vastpakken, het leven vieren en het glas heffen met iedereen die ons lief is. Ook al is het nu nog op afstand, we hebben de behoefte om samen te zijn. Uiteraard hoeft dit niet persé met alcohol te zijn, het glas heffen is net zo leuk en gezellig wanneer je dit met koffie, frisje of een sapje doet.

‘Hef Je Glas’ is vanaf vandaag te downloaden via iTunes en te beluisteren op de diverse streamingdiensten, waaronder Apple Music, Spotify en Deezer en uiteraard ook op mijn eigen YouTube-kanaal.