LOUIS FLION & KOEN CRUCKE LANCEREN EK-SONG !

In België zijn de namen Louis Flion en Koen Crucke geen onbekenden. Louis is Vlaanderens nieuwste partyfenomeen en een veelgevraagde act bij studenten. Koen Crucke is al meer dan 30 jaar ‘Meneer Spaghetti’ voor jong en oud, gekend uit de TV-reeks ‘Samson & Gert’.

De twee lanceren nu samen hun EK-song ‘Helemaal Koekoek’, in de Vlaamse media nu al dé EK-hit 2021. Vorige week waren ze te horen en te gast in zowat elke nationale TV-en radio-show. Tijd voor Louis en Koen om, op vraag van de Nederlandse volgers, de grens over te steken richting het land van de tulpen, molens, kaas en bitterballen!
Koen Crucke: “Ik heb heel wat volgertjes in Vlaanderen maar ook in Nederland. Zij werden de afgelopen op social media nogal nieuwsgierig gemaakt toen ik iets aankondigde. Pas eind vorige week kwam Vlaanderen te weten wat er achter de voetbalfoto’s zat.”

Louis Flion: “Inderdaad, na een jaar hard werken aan dit project barstte de chaos los. Het idee dateert ergens begin 2020 toen ik terug kwam van mijn optredens in Andorra. Ik werd bij terugkomst in Vlaanderen geboekt voor heel wat EK-dorpen maar die zijn net als het EK zélf niet door gegaan. In dat jaar hebben wij deze EK-song voorbereid en al dat werk resulteerde in een week barstensvol tv- en radio-optredens!”

Koen Crucke: “Er mag al eens gelachen worden en gefeest! En nu alles terug langzaamaan in de plooi lijkt te vallen moeten we ons nationale team richting die EK-overwinning brullen. Hoe kan dat beter dan met een song als ‘HELEMAAL KOEKOEK’? Na Vlaanderen willen we nu ook Nederland KOEKOEK maken!”