LIEVEKE STAAT IN VUUR EN VLAM

Met haar nieuwe single ‘In vuur en vlam’ geeft Lieveke een duidelijk signaal dat ze er na een lange periode van coronamiserie helemaal klaar voor is om er weer stevig in te vliegen.

Net zoals met haar vorige hit ‘Hey schatje Hey’ koos zij voor een vrolijke meezinger met een hoog schlagergehalte. Lieveke heeft sinds de opstart van haar zangcarrière in 1980 al heel wat watertjes doorzwommen en was in de beginperiode van haar carrière al te zien in het Tv-programma ‘Op Volle Toeren’ met Chiel Montagne.

Zij komt ook uitzonderlijk goed aan bod bij zowat alle radiostations en zij was al dikwijls te zien op Ment TV. Dat zij daarenboven ook heel graag gezien is bij het grote publiek is te merken aan de vele optredens die zij in al die jaren afwerkte.

Het is al een paar jaar geleden dat Lieveke nog uitpakte met een nieuwe single maar  ‘In vuur en vlam’ is het startsein voor meer continuïteit in haar zangcarrière waarbij nieuwe singles elkaar vlotjes zullen opvolgen en er bij haar platenfirma D & V ook plannen worden gesmeed voor een eerste album.