Kijk in m’n ogen titel nieuwe single  Jake Philips ( ft DJ Henry)

Jake Philips is het alter ego van Jan Floren en in het dagelijks leven vader coördinator van de voedselbank presentator en artiest. En artiest zijn heeft hij de afgelopen maanden zoals velen weinig van gemerkt.

Er viel op de podia niets te beleven en Jake Philips is dan zo blij als een kind in de ballenbak dat de podia binnenkort weer gevuld gaan worden en de mensen weer kunnen gaan genieten van de optredens van de artiesten. En om deze gelegenheid  te vieren is er vandaag verschenen de nieuwe single van Jake Philips ( ft DJ Henry) Manfred Jongenelis zorgde voor een frisse zonovergoten melodie bij de titel “Kijk in m’n ogen”. Soms zegt een blik meer dan vele woorden en hoe kunnen je ogen alles zeggen over de liefde is in een zin het verhaal van Jake’s nieuwe single. Het nummer verschenen op het Cd Hamster Music label en verkrijgbaar als cd maar natuurlijk ook via de download en streamingsites. Tevens is van de single een clip “geschoten” welke  te zien is op de clip zenders in Nederland en België.
Wil je meer weten van deze duizendpoot kijk dan op
www.facebook.com/jakeofficielepagina