JOHAN FABER ZINGT HET TELKENS WEER

In 2017 bracht Johan Faber zijn single ‘Onbereikbaar’ uit. Sinds het uitbrengen van zijn laatste single kwam Johan erachter dat hij nog zoekende was naar zijn identiteit als zanger.

Tijdens zijn zoektocht werd het voor hem heel helder: hij wilde terug naar de pure muziek. Muziek met echte gitaren, voelbare drums, kortom terug naar de oorsprong!Toen voor Johan duidelijk werd waar zijn muzikale pad hem zou leiden, werd het tijd om op zoek te gaan naar een songwriter die hem zou aanvoelen en begreep wat hij wilde met zijn muziek. Deze vond hij uiteindelijk in Hilde Vos. Bekend van The Voice Of Holland en de Johan Derksen Theatertour. Ze schreef voor hem het nummer Telkens weer. Een nummer dat Johan past als een jas.Hij is dan ook erg trots en blij met zijn nieuwe single. Voor Hilde was het de eerste keer dat zij een Nederlandstalig lied schreef en met succes! Hilde zorgde ook voor het contact met Neo Music, daar vond Johan de sound die hij zocht. Niemand minder dan Fokke de Jong nam de drumpartij voor zijn rekening en John & Nienke van Neo Music verzorgden de overige instrumenten en backing vocals.Het nummer is te beluisteren op alle digitale kanalen zoals Spotify en Apple Music. Ook is er een videoclip opgenomen welke o.a. op YouTube te zien zal zijn.