Jesse Jansen – Blue Bayou

De Brabantse zanger Jesse Jansen heeft de afgelopen tijd bepaald niet stil gezeten. Hij de studio ingedoken om nieuw materiaal op te nemen voor zijn album dat later dit jaar gaat verschijnen. Als voorloper hiervan lanceert hij een nieuwe single getiteld; “Blue Bayou”.

De single is een bewerking van de wereldberoemde evergreen van Roy Orbison. De plaat is omgetoverd tot een heerlijk klinkende feestplaat met een zomerse Nederlandstalige tekst. De single werd geschreven en geproduceerd door allround producer André Kooiman. Met een echte steelgitarist, die ook voor Grand & Forsyth speelde,  heeft het nummer een extra heerlijke zomerse sound gekregen die je meteen doet denken aan exotische bestemmingen!  Met singles als; “Zo is de liefde”, ‘Vandaag is jouw dag” en een duet single met Bobby Prins op zijn naam draait Jesse Jansen al jaren mee. Met “Blue Bayou” laat Jesse Jansen een ander geluid horen dan zijn voorgaande singles, en bewijst hij dat hij naast het serieuze repertoire ook een lekker feestje kan bouwen!