JAN STAVAST ZINGT ONDER DE STERREN VAN SAN’T ANGELO

Jan Stavast woonachtig te Borger in het mooie Drenthe, komt met een prachtige nieuwe single Onder de sterren van San’t Angelo. Deze nieuwe single gaat over een plaats in Italië, Sant Angelo. Dit gebied is een prachtig vakantie gebied wat ligt aan de Adriatische kust in Italië.

Nu het voorjaar is begonnen en de zomer in aantocht is verlangen we allemaal toch ook weer naar een wel verdiende vakantie.Sant Angelo ligt mooi tussen de bergen en gelijk aan de zee, het is hier prachtig, en ook bij zonsondergang is het een mooie plek om tot rust te komen.Dit natuurlijk samen met je geliefde een prachtige plek op aarde, zegt een trotse Jan Stavast.Ook dit nummer komt wederom uit de studio van Martin Sterken die ook de tekst heeft geschreven. Een prachtige productie zoals Jan zelf ook al aangeeft en past zeker in het rijtje wat hij dit jaar al eerder heeft uitgebracht.Want Jan Stavast heeft een enorme passie voor zingen, dat blijkt ook wel, want na zijn singles; “Ik denk aan jouVriendenJij bent allesDe Chauffeur” en “Morgen wordt het beterkomt hij nu dus met deze single Onder de sterren van Sant Angelo. Je moet in de muziek ook in beweging blijven, eigenlijk net zo als in de zakelijke wereld want als ondernemer in de transportwereld, moet je ook letterlijk en figuurlijk in beweging blijven. Dat ik als artiest een echte doorpakker ben, dat weten velen,want naast het uitbrengen van mijn singles werk ik ook hard aan mijn album, en die laat niet lang meer op zich laat wachten, dat beloof ik u, aldus Jan Stavast.