HET HART VAN IVANA SMEETS (Ik geloof in mij) ́ SLAAT OP HOL.

Ivana Smeets is bekend geraakt naar haar deelname aan het programma ́Ik geloof in mij ́ en zo leerde ze Dave van Well kennen. En vanuit daar heeft ze Dave gevraagd om een leuk nummer voor haar te maken en dat is gelukt met het nummer “Mijn hart dat slaat op hol”.

Of het hart echt op hol slaat bij Ivana zal ze voorlopig voor haar zelf houden, want de relatiebreuk tussen haar en Rutger moet zij eerst verwerken. Maar ik hoop nu op een eigen carrière als zangeres.Mijn single “Mijn hart dat slaat op hol” gaat erover dat je best wel veel foute mannen hebt,en dat je als vrouw ook gevoelens hebt.En dat ik natuurlijk niet met de eerste de beste man ga. Daarom is dit liedje misschien wel heel toepasselijk.

Ivana Smeets geboren in Roermond en tegenwoordig wonende in Beneden Leeuwen komt toch alweer met haar derde single.Want na “Zonder jou” en “Die blik in jouw ogen” komt ze dan nu met haar nieuwe single Mijn hart slaat op holen er staan nog meer nummers in de stijgers. Ik ben een leuke samenwerking aangegaan met Dave van Well van Dutch Artist Music uit Nijmegen. Dus na publiciteit heeft het programma Ik geloof in mij ook nog meer opgeleverd voor mij. Naast het zingen heb ik nog een ander grote hobby en dat is voetballen, zo trap ik met grote regelmaat een balletje met mijn dames/Meiden elftal van Leones uit Beneden Leeuwen, aldus Ivana Smeets.