Henk-Jan Tangenberg uit Zweeloo komt met nieuwe single

HENK JAN TANGENBERG LEEFT VOOR GRIEKENLAND… De reden dat HenkJan Tangenberg weer heeft gekozen voor een gezellige zomerplaat met Griekse klanken is natuurlijk niet zo verrassend.

Hij is namelijk al jaren verknocht aan Griekenland en met name het Griekse eiland Kos , waar hij dan ook enkele keren per jaar te vinden is. Helaas is het er door de corona crisis de laatste tijd niet van gekomen om daar te vertoeven, maar Henk Jan hoopt, zo gauw het weer mogelijk is,wederom af te reizen naar dat prachtige eiland. Het Griekse levenis inmiddels de zesde single van HenkJan Tangenberg. De tekst en muziek zijn net als de andere singles weer uit de vertrouwde handen van zijn vaste producer Martin Sterken. Het Griekse levengaat over wat de titel eigenlijk al zegt;over het leven in Griekenland. De Griekse bevolking, het zonnige weer, de prachtige stranden en natuurlijk de Griekse lekkernijen. Nadat ik heel wat mooie en verrassende platen heb mogen maken, vond ik het tijd om weer terug te keren naar de Griekse klanken. Griekenland is namelijk een hele grote passie van mij en wat is er dan mooier dat je weer een hele mooie plaat mag maken die heel dichtbij je staat. Weer een echte HJT plaat! Aldus HenkJan.HenkJan weet van geen ophouden en brengt sinds zijn debuutsingle “Tijd voor gezelligheid” in 2018 de ene na de andere single uit.Kalispera” “Daarom hou ik van een feestjeDaarom hou ik van het kerstfeest’ “In Zweeloo kan allesen dan nu Het Griekse leven”.  Inmiddels is HenkJan niet meer weg te denken van de regionale en nationale zender en podia en krijgt hij elk feestje aan de gang.