Groots met een zachte G eenmalig in Rotterdam Ahoy

Wij hebben wel weer zin in een feestje! Dat kunnen we deze zomer helaas nog niet in Eindhoven vieren. Daar balen we ontzettend van, maar toch hebben we leuk nieuws voor je. In november verhuizen we het complete Groots-circus voor één keer naar Rotterdam Ahoy!

Er is volgend jaar gewoon weer een Groots met een zachte G in Eindhoven, maar zolang wil ik jullie niet laten wachten. Ik snak, net als jullie, naar een feestje en wil heel graag dit jaar nog mijn jubileum met jullie vieren. Daarom verhuis ik Groots met een zachte G eenmalig naar Ahoy. Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben in dit feestje als ik.” aldus Guus.

Tijdens deze speciale jubileumeditie zal Guus alles uit de kast trekken om er een ouderwets feest van te maken. Het dak kan er eindelijk af!

Groots met een zachte G in Ahoy vindt plaats op de volgende data en tijden:

Donderdag      25 nov. 2021        20.00 uur

Vrijdag             26 nov. 2021        20.00 uur

Zaterdag          27 nov. 2021        20.00 uur

Zondag            28 nov. 2021        19.00 uur

 

 

 

Groots Junior verhuist mee naar Ahoy

Natuurlijk verhuist Groots Junior gezellig mee naar Rotterdam. Op zondagmiddag 28 november is het hun feestje! Eigenlijk was Groots Junior al lang en breed uitverkocht, maar in Ahoy hebben we extra plekken. Niet te lang wachten met reserveren dus!

Wat kun je verwachten? Nou eigenlijk alles wat we ’s-avonds ook doen. Dus een spectaculair decor, een vette lichtshow en veel -maar dan echt veel- confetti. De muziek zetten we wat zachter. Guus speelt al zijn grote hits voor je, maar hij vindt het ook leuk om het podium te delen met anderen. Dus je kunt rekenen op toffe gastartiesten. Wie dat zijn, dat gaan we nog niet verklappen.