GEWOON HENRI UIT ALMELO KOMT MET KNALLER VAN SINGLE

Henri Kuipers,die in het dagelijkse leven werkzaam is als tatoeëerder,is in notime een begrip geworden in de Nederlandstalige muziek onder de naam ‘Gewoon Henri’.  En ook nu laat hij weer van zich horen en komt met dit nieuwe,geweldige,mooie nummer Mijn beste besluit.

Een prachtig nummer geschreven en gecomponeerd door Juan Niks samen met Jorn Weegenaar. Ook dit nummer vertelt weer een verhaal waar iedereen zich mee kan identificeren. De prachtige stem van Henri maakt het helemaal compleet en is er met “Mijn beste besluit” weer een prachtig nummer geboren, wat zeker in vele playlisten opgenomen zal gaan worden.Zijn grote hobby en tevens zijn werk is een creatief beroep en hij is daar ook bekend om in heel Overijssel en ver daarbuiten, namelijk tatoeëerder.Zoals bijna alles in het leven, komen de mooiste dingen toevallig op het pad. Zo ook de zangkunsten van “ Gewoon Henri. Enthousiasme wordt door hem met hoofdletters geschreven en met een goed team om Henri heen waaronder een gitarist, pianist, producer, management en plugger is de trein niet meer te stoppen.Na liedjes als “Hef het laatste glasCenten komen Centen gaanDans met me” “MoederZonder Jouen “Beloof me” die dus veel te horen waren op de landelijke radio, komt Henri nu met wederom een prachtige single “Mijn beste besluit”.