Geejee en C&P Music slaan handen ineen!

Gertjan Crielaard, artiestennaam Geejee, en platenmatschappij C&P Music zijn een samenwerking aangegaan. Het betreft een samenwerking op het gebied van promotie en distributie van de toekomstige singles van Geejee.

Geejee is al diverse jaren actief in de muziekwereld en besloot onlangs om het roer om te gooien. De 51-jarige Bredanaar wil zich vanaf heden gaan richten op de Nederlandstalige muziek. Hiervoor heeft hij eerder dit jaar contact opgenomen met platenmaatschappij C&P Music en dit heeft geresulteerd in een intensieve samenwerking. Geejee reageert verheugd op de samenwerking: De samenwerking met C&P Music is een mooie stap op mijn pad als Nederlandstalige artiest. Ik ben er erg blij mee!’ Ook vanuit het platenlabel heerst er tevredenheid over de samenwerking: ‘Geejee is een talentvolle en ambitieuze muzikant met een bak aan ervaring. Wij voorzien dan ook een succesvolle samenwerking!’

Vrijdag 7 mei verschijnt Geejee’s debuut-EP: ‘Hier Ben Ik Dan’. C&P Music zal de promotie en distributie hiervan verzorgen in samenwerking met Willem de Bie Music Promotion.