FILIP KOOK HEEFT DE LIEFDE IN ZIJN HART

Na het succes van de single “Waar een deur dicht gaat ́ is Filip Kook de geboren en getogen Hengeloër weerde studio in gedoken bij Gerto Heupink en nu voor een minder gedragen plaat met als titel “Liefde in mijn hart.

Een wat meer uptempo en vrolijk nummer.Filip Kook die als naam al wel een bekende is in de Nederlandse muziekwereld,kennen velen van zijn show ‘Hollandse Krakers’ deze show begon hij in 2015 als een nieuw evenement in het oosten van het land! Een mooie feestavond met elke keer weer topartiestenwant namen als Tino Martin, Django Wagner, André Hazes, Frank van Etten, Koos Alberts, Jeffrey Heesen, Stef Ekkel, Willem Barth zijn daar niet vreemd.. Door Corona kwamen jammer genoeg ook deze shows te vervallen, maar zodra het weer kan en mag gaan wij daar zeker weer mee starten.Inmiddels is Filip Kook ook een vaste en bekende naam geworden als zanger in de wereld van de volksmuziek want zijn single ́Waar een deur dicht gaat ́ word nog regelmatig gedraaid op diverse radiozenders door heel het land en ik hoop natuurlijk dat “Liefde in mijn hartwederom ook goed ontvangen zal worden .Maar toch blijft zingen voor mij een leuke bijzaak, want mijn hart ligt nou eenmaal bij het organiseren van events, maar dit is een super leuke ervaring aldus Filip Kook.