ETERNAL PLANES – Zwolle

Er zijn heel veel Nederlandse bandjes en artiesten die hun liedjes in het Engels schrijven en vertolken in de hoop dat ze dan een groter publiek kunnen bereiken. Stel je nu eens voor dat Britse artiesten liedjes in het Nederlands zouden uitbrengen …?

Eternal Planes is de artiestennaam van de Britse muzikant en producer Jayson Winters. En hij heeft nu een liedje in het Nederlands geschreven en uitgebracht. Jayson Winters werd verliefd in en op Zwolle; hij zou daar willen wonen en zich onderdompelen in de stad. Hij was erg teleurgesteld toen Brexit betekende dat hij niet langer kon profiteren van de bewegingsvrijheid van de EU en hij vroeg zich af of hij in de toekomst nog wel naar Nederland zou kunnen verhuizen.

Met behulp van Duo-Lingo had Jayson ondertussen getracht de moeilijke Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Er moest een lied komen over zijn verliefdheid in en op Zwolle….