Erwin Fillee wil voor een ieder Geluk en Liefde

Erwin Fillee heeft voor deze zomer weer een gezellige feestplaat uitgebracht. Na ‘Waar blijft die ouderwetse winter’, ’t’ Is Oké’ (samen met zijn vrouw Willeke D’estell), ‘Pootje Baaien’, ‘O,o,o, had ik maar een miljoen’ en vele andere platen, is het nu tijd voor het super vrolijke ‘Geluk en Liefde’.

 

Fillee was zomaar aan het struinen op internet en kwam de oude hit van de Vlaamse coryfee Jo Vally tegen. Jo Vally heeft het uitgebracht in 2003 en Harald Queens van HQ Studio in Tilburg tekende weer voor het arrangement.

Nu met de zomer in het vooruitzicht en hopelijk dat ‘we’ wat meer kunnen en mogen, is dit wellicht een welkome bijdrage voor de positieve stemming. De single is ook fysiek verkrijgbaar.

Erwin Fillee werd in 1985 ontdekt door Veronica coryfeeën Will Luikinga, Chiel van Praag en Peter Teekamp. Erwin maakte vele platen, werkte bij Reel records als producer, plugger en artiestenscout, was 2 jaar geluidsman (tape) bij Willeke Alberti en ruim 13 jaar van Ronnie Tober. Dus zing maar mee met Erwin Fillee!

Website:                    www.fillee.nl