DENNIS VAN DAM LANCEERT VROLIJKE NIEUWE SINGLE ‘WE ZIJN WEER BIJ ELKAAR’

De goedlachse horecaondernemer Dennis van Dam uit Hellendoorn presenteert met ‘We Zijn Weer Bij Elkaar’ weer een uiterst gezellige en hitgevoelige opvolger van zijn hit ‘Carmen’. Deze vrolijke track werd geschreven door Olav Hesselmans, die eerder al succesvolle liedjes schreef voor o.a. Dennie Christian, Rob van Daal, Dennis Jones, Wimmie Bouma, Marco de Hollander, DuoNL, Dario, Bob Offenberg e.v.a.

Het productieteam Sonic Solutions (bekend van ‘De Toreador’) stak het geheel in een uiterst commercieel jasje, en Dennis van Dam heeft hiermee een heerlijke plaat in handen.

Dennis zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Dennis van Dam blijft echter dol op een feestje, en zingen. De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze ‘Helderse Jannes’ werkt momenteel hard aan een muzikale carrière. De videoclip draait inmiddels op de bekende clipkanalen.