De nieuwe single van PARSON heet “Girls” 

Na het uitbrengen van debuutsingle ‘Binge’, slaat PARSON nu een meer pop-georiënteerde richting in met zijn tweede single ‘Girls’: over ‘het aangetrokken voelen tot meiden, waar  je toch eigenlijk niet voor wilt vallen’ .

De overall laid-back vibe, afgewisseld met stuwende drums, creëren een prima basis voor de pakkende (zang)melodie. ‘Girls’ is dan ook zo’n track die vrijwel alle ingrediënten omvat van een succesvolle TikTok-hit.

PARSON is een 21-jarige popartiest die zingt en predikt over sociale kwesties waarmee zijn generatie en hijzelf worden geconfronteerd. In zijn werk zet hij de grootste leermomenten uit zijn jeugd om in hoopgevende muziek, waarbij electro pop en hiphop met elkaar worden verweven. Denk hierbij aan artiesten als: Blackbear, en Yungblud & Illenium.

Productie: Jerôme Lenders
Tekst: Jarno Senden
Muziek: Jarno Senden & Jerôme Lenders

https://www.youtube.com/watch?v=RV6X_dAGYfA