Bryan Stricker – Vanaf vandaag

Gezien de recente ontwikkelingen in onze samenleving, is de tekst van de track onbedoeld actueel: “Het is te lang geleden dat we – zonder denken, zonder plan – er op uit, het leven tegemoet.

De dingen die we toen deden, die doen we nooit meer en het duurt te lang.” ‘Vanaf Vandaag’ verschijnt via PVT Records en is verkrijgbaar via alle streamingplatformen. Op woensdag 8 september ’21 verzorgt Bryan schouwburg Het Park in Hoorn een fantastische theatershow samen met liveband. Samen met een zevenkoppige band neemt hij het publiek tijdens de show voor de allereerste keer mee in zijn nieuwe muzikale wereld. Op het podium weet Bryan als geen ander zijn publiek te raken met uiteenlopende songs. Van ballads tot feestnummers. Van covers tot eigen nummers. Je kunt gaan genieten van een fantastische show, zoals je niet eerder in een theater hebt gezien.