BOBBY ARQ – “Ga je mee” 

Eenvoudig melodieuze liedjes schrijven is een kunst die niet niet zoveel mensen beheersen. Vandaag is de release van “Ga je mee”. Dit is zo’n heerlijk toegankelijk meezingliedje!

Bobby Arq (Bob Springer) is een Zeeuwse vader die teksten schrijft. Na veertien jaar stilte vond hij de tijd rijp om de draad weer op te pakken. Zijn zoon (Noah Ila Kayan, 9 jaar) die ook veel bezig is met muziek motiveerde hem daarvoor. Bobby Arq laat zich niet binden aan één genre, hoewel zijn voorkeur uitgaat naar pop en rap. Hij neemt je mee in zijn verhalen voor jong én oud en zijn fascinatie voor animatie laat hij graag zien in de videoclips. Waar Bobby Arq zelf graag naar luistert zijn artiesten zoals; Thomas Acda, Paul de Munnik, Paskal Jakobsen, Diggy Dex, Gers Pardoel, Snelle & Stef Bos. Het zijn dan ook deze artiesten die hem beïnvloeden.

Bobby heeft “Ga je mee” het samen met zijn zoontje Noah geschreven en ingezongen. Het lied gaat over het samen zijn met je naasten, waar dan ook. Bobby laat zien dat “samen zijn” ook in de kleine dingen kan zitten, door samen bijvoorbeeld er even op uit te trekken.. in eigen provincie bijvoorbeeld. Het draait om het “samen zijn” en waar dat dan is, maakt niet uit.

Het is een productie van D-pep (Jesse van de Ketterij, bekend van de hit “Tigers” met Bilal Wahib & DJ duo PEP & RASH).

Veel mensen zullen zich in de tekst kunnen inleven en er hun eigen draai aan geven. Dát is ook hetgeen wat Bobby wil bereiken met zijn muziek. “Het zit ‘m in de kleine dingen van ’t leven” is Bobby Arq zijn levensmotto.