BENR – Je Vecht Nooit Alleen

Als één van de grondleggers van het Eurovisie Songfestival heeft Nederland een rijke geschiedenis als het gaat om Songfestival hits. Van ‘Ding-A-Dong’ tot aan ‘De Eerste Keer’ en van ‘Hemel & Aarde’ tot aan het megasucces van ‘Arcade’.

Het zijn inmiddels allemaal échte klassiekers! Op ‘Songfestival: Nederlands trots in een nieuw jasje’ coveren artiesten als Samantha Steenwijk, Paul Sinha, Lisa Lois en Pommelien Thijs de grootste Songfestival hits van eigen bodem. Dit doen zij op geheel eigen wijze met een tal aan unieke covers als resultaat. ‘Je Vecht Nooit Alleen’ is het vijfde nummer van album ‘Songfestival: Nederlands Trots In Een Nieuw Jasje’

01. Paul Sinha, FLEUR – De Eerste Keer 02. Samantha Steenwijk – Vrede 03. Lisa Lois – Hemel en Aarde 04. Pommelien Thijs – Door De Wind 05. BENR – Je Vecht Nooit Alleen 06. Deborah Parlor – In Love With You 07. Danique – Arcade 08. René Karst – Ik Zie Een Ster 09. Unity – Ding-A-Dong