Benno van Vugt gaat Hatseflatse en word er FOX-wild van!

In een grote camper, zingend in een bubbelbad, vol allerlei avonturen; een speelfilm  vol met hilarische fragmenten die perfect passen bij het nummer vol met humor! Als een enorme olievlek breid de populariteit van zanger Benno van Vugt zich steeds  verder uit!

De Tilburgse zanger heeft wederom een kneiter van een nieuwe single  gemaakt met de alles zeggende titel; Hatseflatse (Daar word ik Foxwild van).

Als fan van het tv programma ‘Massa is Kassa’ hoorde Benno de kreet ‘Hatseflatse’ en dacht
meteen; hier wil ik een plaat van maken! Samen met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman dook hij de studio in en maakten ze een ontzettend  commerciële feestplaat die je na 1x al voluit mee kan zingen!
“De tent staat meteen op zijn kop bij de eerste beat!” zegt Benno van Vugt lachend na  de try-out die hij op Koningsdag deed bij Omroep Brabant, waar hij wekelijks op de  radio te horen is in een populair ochtendprogramma!
Ook de videoclip van deze knallende feestplaat is er 1 die je absoluut moet zien! Benno  zit in een grote camper, zingend in een bubbelbad, en maakt ondertussen van allerlei  avonturen mee. De clip is een kleine speelfilm geworden die vol zit met hilarische  fragmenten die perfect passen bij het nummer dat ook vol met humor zit! De single “Hatseflatse (daar word ik FOXwild van” is verkrijgbaar via alle  grote download en streaming portals via het label van AKMP. De singel wordt  gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en de videoclip zal o.a. te zien zijn  via YouTube en op verschillende tv zenders.