ZANGER ENTERTAINER MARCO MARK KOMT MET 2 SINGLES UIT

De in Nieuwerbrug aan den Rijn wonende zanger entertainer Marco Mark is zeker geen nieuw gezicht meer op de Nederlandse podia.

Sinds vorig jaar is hij druk bezig met het maken van nieuwe singles en tussen de verbouwing van de keuken door zijn er al 2 mooie resultaten uit de muzikale hoed gekomen van Frank van Etten.Samen met Frank zijn we druk aan het werk met liedjes voor het album, de nieuwe single en de clip!Wat een klappers hebben we tot nu al gemaakt, super als alles klopt en de klik daar is waar hij moet wezen. Ik ben een bijzonder mens dus kom ik ook met de release op een bijzondere dag,1 April2021komik met mijn nieuwe single “Leugens en verhalen” en dit is zeker geen grap!!! En als extraatje staat er ook nog een 2etrack op “Leven zonder zorgen”.